Petković u dvodnevnoj poseti Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković boraviće danas i sutra na Kosovu i Metohiji. 

Petković će danas obići opštinu Štrpce gde će se u 12 sati, u Sportskoj sali, u selu Berevce sastati sa rukovodstvom ove opštine, mladim sportistima i najmlađim članovima Kulturno umetničkog društva ovog kraja.

Nakon kraćeg sportskog i kulturno-umetničkog programa, Petković će se družiti sa decom, njihovim roditeljima i sa predstavnicima sportskih udruženja, posle čega je predviđeno njegovo obraćanje okupljenim građanima. 

Nakon toga, Petković će u selu Vrbeštica, obići Osnovnu školu „Šarski odred“, gde će razgovarati sa rukovodstvom i meštanima sela. 

Predviđena je i poseta devetočlanoj porodici Mladenović prilikom koje će direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju uručiti porodici Mladenović pomoć. 

Za sutra planirana je poseta opštini Zubin Potok tokom koje je predviđen sastanak sa političkim predstavnicima Srpske liste i članovima lokalne samouprave ove opštine. 

U 12 sati direktor Petar Petković obići će selo Ugljare u opštini Zubin Potok i razgovaraće sa meštanima. 

Posetu Kosovu i Metohiji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković završiće u selu Gornje Dobroševine, u 13 sati, posetom sedmočlanoj porodici Mihajlović.

Ovoj porodici Kancelarija za KiM je izgradila kuću i sanirala prilazni put.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Comments

Pročitaj još