• Početna>
  • Vesti>

Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji: Moramo biti ponosni na Vas što baš tu stvarate, širite i savijate svoje porodice

Svim ženama, srpskim majkama, sestrama, kćerima… na Kosovu i Metohiji.srećan 8.mart da ga provedu u sreći, poštovanju, radosti, poklonima i cvijeću, po\eleo je Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji iz Banja Luke

“Da budu ne samo danas nego uvek poštovane i cenjene od svih, a najviše od svojih porodica jer to zaslužuju, jer su najčrvšći stub porodice i Vašeg postojanja na Kosovu i Metohiji.

Hvala Vam za natalitet koji ste podarile, što rađate i odgajate decu ne u najboljim životnim i stvarnim uslovima, ali se žrtvujete i trudite za život i opstanak. Moramo biti ponosni na Vas što baš tu stvarate, širite i savijate svoje porodice sa ljubavi i željom da tu živite i opstajete na Kosovu i Metohiji

Veliko poštovanje za sve one koje su uz sve svoje obaveze uspešne i značajna karika u javnim, političkim, kulturnim događanjima i svim drugim sferama društva.

Poseban pozdrav za majke dece ometene u razvoju koje sigurno nose veliki teret i žrtvu, ali sa neizmernom ljubavi prema svojoj i drugoj djeci”, stoji u osmomartovskoj čestitki banjalučkog Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Comments

Pročitaj još