• Početna>
  • Vesti>

Vučić razgovarao s Makronom,Čitaku upitala zašto Makron nije razgovarao sa Osmani

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom, kome je zahvalio na fer ulozi koju Francuska i on lično imaju u odnosu prema Srbiji i njenim građanima.

“Srbija nije u lakoj poziciji, bez ikakve svoje krivice, ali, uveren sam, umeće da pronađe najbolji put i rešenje u očuvanju mira i prosperiteta za sve svoje građane. Pred nama je vreme kada ćemo morati da se ujedinimo da bismo obezbedili sigurnost i budućnost za našu decu”, navodi se u objavi na instagramu, uz zajedničku fotografiju Vučića i Makrona.

Kako je navedeno na Instagram profilu “budućnostsrbijeav”, razgovor je bio suštinski i veoma konkretan o svim gorućim pitanjima u regionu Zapadnog Balkana.

Čitaku: Volela bih da znam zašto je Makron razgovarao sa Vučićem a ne i sa Osmani

S druge strane na društvenoj mreži Twiter potpredsednica Demokratske partije Kosova Vljora Čitaku objavila je pitanje zašto je francuski predsednik Emanuel Makron razgovarao danas sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a nije i sa predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani.

“Iz naše lokalne perspektive, volela bih da znam zašto je Makron danas razgovarao sa Vučićem, a zašto nije razgovarao i sa našom predsednicom. Smirivanje?! Volela bih da znam”, napisala je Čitaku na Twiteru.

Izvor Radio Mitrovica sever

Foto Instagram profil “buducnostsrbijeav”

Predsednik Aleksandar Vučić predsedavao je danas sednici Saveta za nacionalnu bezbednost.

Comments

Pročitaj još