• Početna>
  • Vesti>

Uhapšeni otac i sin u selu Opštine Zvečan; zaplenjen kokain, oružje i automobil

Kosovska policija uhapsila je dvojicu muškaraca iz Opštine Zvečan zbog posedovanja droge kokain, kesica za pakovanje, te oružja i falsifikovanih isprava, saopšteno je večeras iz policije.

Jedinica Uprave za istragu trgovine narkoticima Severna Mitrovica po prijemu obaveštenja o sumnji na upotrebu narkotika i oružja u selu u opštini Zvečan, preduzela je policijsku akciju tokom koje je zaustavila vozilo osumnjičenog J.A, u kom su ispod sedišta vozača pronašli 453 grama opojne droge kokain, stoji u saopštenju.

Izvršen je i pretres kuće osumnjičenog (J. A.), tokom kojeg je u sobi njegovog sina (M. A.), i samoj kući oduzet bereta pištolj, patrone, marihuana, leci za koje se sumnja da imaju veze sa prometom opojnih supstanci, automobila Opel Zafira, skoro pola kilograma kokaina, te službena isprava polisijskog sindikata Srbije sa fotografijom osumnjičenog M.A za koju se sumnja da je faslifikovana.

Protiv dvojice osumnjičenih pokrenuti su postupci, kupovina, posedovanje, prodaja i distribucija nedozvoljene opojne droge, posedovanje oružja bez dozvole, i falsifikovanje isprava, saopštila je policija.

Po odluci tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati.


Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Kosovska policija

Comments

Pročitaj još