Zvaničnici čestitali Božić

Čestitke povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića građanima i sveštenstvu uputili su predstavnici vlasti i institucija.

Ministar za zajednice i povratak i predsednik Srpske liste, Goran Rakić čestitao je Božić patrijarhu srpskom Porfiriju, vladiki raško-prizrenskom Teodosiju, sveštenstvu, monaštvu i svim vernicima Srpske pravoslavne crkve.

“Neka najradosniji hrišćanski praznik u naše domove unese mir i blagostanje kako bi imali snage da se izborimo sa izazovima koji su pred nama. Dan Hristovog rođenja je dan najveće radosti i sreće za sve, zato želim da nam svi naredni dani budu dani radosti, zdravlja i sreće”, naveo je Rakić u čestitki.

GI „Srbija, demokratija, pravda” svim pravoslavnim vernicima i sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve čestitla je Božić, sa željom da u zdravlju, miru i radosti provedu ovaj najradosniji hrišćanski praznik u krugu porodice.

Predsednica Opštine Gračanica Ljiljana Šubarić u svoje i ime rukovodstva ove lokalne samouprave građanima je poželela da sa svojom porodicom i prijateljima u zdravlju, miru i blagodati proslave praznične dane.

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: BN TV

Comments

Pročitaj još