Ljiljana Šubarić čestitala građanima Novu godinu

Predsednica opštine Gračanica prof. dr Ljiljana Šubarić čestitala je građanima u svoje lično ime i u ime opštine Gračanica, srećnu Novu 2022. godinu, sa željom da ostanu zdravi, srećni i uspešni.

„Poštovani sugrađani, drage komšije,
u Novoj 2022 -oj godini svim građanima opštine Gračanica želim zdravlja, uspeha, ljubavi i puno razloga za sreću i ličnu i kolektivnu.
Uvek se za Novu godinu, svojim prijateljima, svojim najdražima, želi puno zdravlja i uvek je to na prvom mestu. Čini mi se da smo u prethodne dve godine jako dobro shvatili zašto je to tako.
Ispraćamo još jednu izazovnu godinu. Iza nas su dve godine borbe, dve godine izazova, nadanja i opet borbe ali dočekujemo novu godinu sa novom nadom, dočekujemo je sa optimizmom.
Dragi sugrađani, dragi prijatelji, želim da vam u ovoj poruci kažem nešto jako iskreno, nova godina će biti onakva, kako mi dozvolimo da bude i kakvu je mi načinimo.
Mnogo toga u narednoj godini, uostalom kao i u životu, zavisiće od nas samih, od našeg rada, od naše energije od naše posvećenosti i ljubavi.
A ja znam dragi moji sugrađani, da ste vi ljudi satkani od ljubavi i pobedničke energije i da sve što ste postigli, učinili ste to svojim vrednim radom i trudom.
Ljubite bližnje svoje, čuvajte ih i podržavajte. Nemojte držati za sebe koliko ih zaista volite.
Srećna Nova godina, vreme je da budemo najbolji,“ poručuje u novogodišnjoj čestitki dr Ljiljana Šubarić.

Izvor Radio Mitrovica sever

Comments

Pročitaj još