• Početna>
  • Vesti>

Humanitarni bazar u OŠ “Sveti Sava”: Samo za Anđelijine oči

Učenički parlament Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Kosovske Mitrovice, organizovao je danas Novogodišnji bazar, na kojem su posetiocima ponuđeni ručno izrađeni predmeti sa novogodišnjim motivima, a sav prihod od njihove prodaje, namenjen je za lečenje Anđelije Kitanović iz Kosovske Kamenice. Devojčici i njenoj porodici, potrebna je novčana podrška za njen odlazak u Belgiju, na operaciju oka. Mali Mitrovčani su pokazali još jednom koliko srce imaju i ovoga puta angažovali sve svoje kreativne potencijale “samo za Anđelijine oči”.

Bazar je otvorio direktor OŠ “Sveti Sava” Milorad Jovanović.

“Kao i uvek i ove godine deca su dala svoj maksimum, priredila jednu lepu priču za naše učenike, za roditelje, za prijatelje škole “Sveti Sava”. Mi smo ovu akciju pokrenuli sa namerom da pomognemo maloj Anđeliji Kitanović, staroj tri godine koja ima problema sa vidom i trebalo bi da ode u Belgiju na treću operaciju oka” rekao je Jovanović i dodao da je dobra vest da je novac skoro prikupljen.

Mali humanitarci i njihovi učitelji i nastavnici su pozvali svoje sugrađane da se priključe akciji i pomognu porodici Kitanović.

Izvor i foto: Radio Mitrovica sever


Comments

Pročitaj još