• Početna>
  • Vesti>

Petković povodom Dana Radio Kosovske Mitrovice : Da vam istina i pravda budu vodilje

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Povodom 39 godina postojanja i rada Radija Kosovska Mitrovica čestitku je uputio i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, koju prenosimo u celosti:

Poštovana gospođo Fićović,

U ime Kancelarije za Kosovo i Metohiju i svoje ime, Vama, članovima redakcije i svim zaposlenima čestitam 39. godinu postojanja i uspešnog rada Radija Kosovska Mitrovica.

Poštujući visoke standarde profesionalnog, radijskog novinarstva, više od tri decenije Radio Kosovska Mitrovica doprinosi objektivnom i kvalitetnom informisanju građana. Vaša izveštavanja o političkim i kulturnim događanjima, ali pre svega o svakodnevnom životu našeg naroda u pokrajini, kao i podršci države Srbije, od nemerljivog su značaja.

Kvalitet programa i ugled u narodu utemeljeni su na predanom radu i visokom profesionalizmu vaše redakcije, što će, siguran sam, biti razlog da i nadalje budete slušana i omiljena radio stanica na Kosovu i Metohiji.

Želim vam da i u narednim godinama budete profesionalni, da vam istina i pravda budu vodilje, a sudbina srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i zalaganje za mir i toleranciju, svakodnevne teme.

Srećan rođendan!

Izvor: Radio Mitrovica sever

Foto: Kancelarija za KiM

Comments

Pročitaj još