• Početna>
  • Vesti>

SL: Moramo pokazati odgovornost i spremnost da pružimo podršku predsedniku Vučiću i osujetimo napade kojima je izložen

Srpska lista se danas oglasila saopštenjem u kome navodi da srpski narod sa Kosova i Metohije i predsedništvo Srpske liste sa svim članovima stranke pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi borbu za jaku, samostalnu, suverenu i naprednu Srbiju, i ne dozvoli da ga napadi onih koji su uništavali našu otadžbinu do 2012. godine, i koje je srpski narod porazio na svim izborima, skrenu sa puta izgradnje moderne i jake Srbije.

“Očigledna je namera da se nasilno, mimo volje građana, fabrikovanjem laži smeni legitimna i legalna vlast u našoj zemlji i Srbija ponovo postane poslušnik stranih ambasada, umesto samostalne, jake i poštovane zemlje”, stoji u saopštenju Srpske liste.

“Svesni istorijskog trenutka u kome se nalazimo, posebno po pitanju Kosova i Metohije, Srpska lista i čitav srpski narod na ovim prostorima pruža punu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića, jer je više nego jasno da spoljni elementi ne gledaju sa odobravanjem na jačanje Srbije i ekonomsko uzdizanje našeg naroda, te se koriste najgorima iz naših redova, otpadnicima koji su više nego spremni da prodaju nacionalne interese zarad ličnih i koji nastoje da kroz prljavu kampanju ukaljaju čast i ugled najboljeg među Srbima, Aleksandra Vučića”,

Moramo pokazati odgovornost i spremnost da pružimo podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i osujetimo napade kojima je predsednik Vučić izložen od strane neprijatelja srpskog naroda, kako bi zaštitili našu zemlju i budućnost Srbije. Napadi na srpskog predsednika nisu napadi na pojedinca, već na temelj naše zemlje, i naša generacija to sebi ne sme da dozvoli. Fabrike, autoputevi, putevi, škole, bolnice, obdaništa, veće plate… nisu poklon već rezultat napornog rada predsednika Vučića, a da bi se taj rad nastavio naša je dužnost da danas kažemo dosta onima koji život i političko delovanje zasnivaju na napadima na Vučića i našu Srbiju”, navode iz Srpske liste u saopštenju koje je dostavljeno našoj redakciji.

Izvor Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još