• Početna>
  • Vesti>

KP: Prijava i privođenje zbog krađe novca, nanošenja telesnih povreda i posedovanja lažnih dokumenata

U redovnom 24-oročasovnom izveštaju Kosovska policija je registrovala nekoliko slučajeva na severu Kosova i Metohije. Evidentirano je nanošenje lakih telesnih povreda u severnom delu Mitrovice, krađa novca prijavljena je u Leposaviću, a u Zubinom Potoku privođenje zbog lažnih dokumenata.

Kako se navodi, policiji je prijavljen fizički napad. Napadnutom muškarcu nanešene su lake telesne povrede nakon čega mu je potom pružena medicinska pomoć. Istraga u ovom slučaju je u toku.

Juče je u Leposaviću ženska osoba prijavila da joj je muškarac u alkoholisanom stanju ukrao 20 evra. Nakon prijave je priveden, vratio je novac a potom odlukom tužioca pušten.

U Zubinom Potoku je juče priveden muškarac, za kojeg se sumnja da je posedovao falsifikovana dokumenta o svom vozilu. Odlukom tužioca vozilo mu je oduzeto, a on je, nakon saslušanja pušten na slobodu.

U izveštaju pogranične policije stoji da su zaustavljena dva osumnjičena lica pošto se sumnja da su falcifikovali test PCR-Covid 19. Odlukom tužioca, slučaj je stavljen u redovnu proceduru.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još