• Početna>
  • Vesti>

Opština Severna Mitrovica uručila posteljine i peškire za mališane PU “Danica Jaramaz”

Danas je gradonačelnik opštine Severna Mitrovica Milan Radojević sa njegovom zamenicom Adrijanom Hodžić posetio predškolsku ustanovu “Danica Jaramaz” i uručio pomoć u vidu 200 kompleta posteljina i peškira.

“Kao što smo u prethodnom periodu najavili da će se podrška obrazovnih institucija nastaviti i u budućnosti, današnjom posetom potvrđujemo da je lokalna samouprava spremna da odgovori na potrebe svih obrazovnih institucija, uključujući i PU “Danica Jaramaz”, zarad stvaranja boljih uslova za prijatniji boravak i lepše odrastanje naših mališana.”- izjavio je gradonačelnik Radojević.

“Iako je u toku letnji raspust i veći deo dece neće biti u predškolskoj ustanovi “Danica Jaramaz” opština Severna Mitrovica ostaje na visini zadatka i odlučna da u ovom periodu kada su odmori, ispuni sva obećanja i obaveze prema predškolskoj ustanovi, a sa glavnim ciljem da spremni dočekamo početak nove školske godine. Današnja poseta ima za cilj da unapredi boravak dece u ovoj ustanovi. Koristim priliku da najavim da će pred početak nove školske godine ova ustanova dobiti i znatne količine zaštitnih maski i dezinfekcionog materijala kao znak predostrožnosti zbog pandemije koronavirusa”- izjavila je zamenica Hodžić.

Direktorica PU “Danica Jaramaz” Gorica Marinković se zahvalila gradonačelniku i njegovoj zamenici na svoj dosadašnjoj podršci, uz nadu da će se saradnja nastaviti i u budućnosti.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još