• Početna>
  • Vesti>

Radojević i Hodžić uručili humanitarnu pomoć socijalno-ugroženim porodicama na teritoriji opštine Severna Mitrovica

Gradonečelnik Severne Mitrovice Milan Radojević je zajedno sa svojom zamenicom Adrijanom Hodžić, uručio humanitarnu pomoć socijalno-ugroženim porodicama, koja se sastoji od prehrambenih proizvoda i higijenskih sredstava.

Radojević je tom prilikom poručio da je opština Severna Mitrovica u teškoj i nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji uspela da pruži neophodnu pomoć porodicama kojima je to potrebno.

“Pomoć je obezbeđena preko NVO “Eko – Protekt”, uz finansijsku podršku UNMIK-a. Današnja akcija je pokazatelj da saradnjom i zajedničkim naporima možemo da izađemo iz ove velike i teške krize. Opština Severna Mitrovica će se truditi da i u narednom periodu pruži pomoć svim građanima, kojima je ona neophodna. Zahvaljujem se svima koji su podržali ovu akciju” rekao je Radojević.

Zamenica gradonačenika Adrijana Hodžić se zahvalila svima koji su podržali ovu akciju i pozvala sve potencijalne donatore da nastave sa ovakvim aktivnostima, jer je to, kako ona ističe, jedan od konkretnih načina da pokažemo zajedničku zabrinutost i odgovornost, ali i brigu prema socijalno najugroženijim kategorijama našeg društva.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još