• Početna>
  • Vesti>

Gradonačelnik Zvečana Janković sa saradnicima i NVO “Poslovni centar Zvečan” uručio šivaće mašine i higijenske pakete nezaposlenima

Gradonačelnik Zvečana Vučina Janković je zajedno sa svojim saradnicima i predstavnicima nevladine organizacije “Poslovni centar Zvečan” uručio higijenske pakete zaposlenima u privatnom sektoru, koji su usled nepovoljne epidemiološke situacije ostali bez posla.

U cilju pokretanja vlastitih preduzetničkih aktivnosti, nezaposlenim ženama koje su učestvovale na obuci i projektu NVO “Poslovni centar Zvečan”, uručene su šivaće mašine.

Iz kabineta gradonačelnika Zvečana najavljeno je da će Opština Zvečan u uslovima teške socio-ekonomske situacije nastale usled loše epidemiološke situacije, kako u svojim tekućim aktivnostima, tako i uz dodatnu pomoć donatora, nastaviti sa kontinuiranim poboljšanjem životnog standarda najugroženijih slojeva stanovništva. Dodaje se da je ovo jedna od poslednjih organizovanih akcija u okviru programa “Otklanjanje posledica nastalih epidemijom Kovid 19 i sprečavanje daljeg širenja istog”.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još