• Početna>
  • Vesti>

Popović: Očekujemo masovan izlazak Srba, podršku državnom vrhu i predsedniku Vučiću

Očekujemo masovan izlazak Srba i do sada najveću podršku državnom vrhu i predsedniku Aleksandru Vučiću na izborima 14. februara i nadam se da će sve proteći u najboljoj mogućoj atmosferi, rekao je gradonačelnik opštine Gračanica i član Predsedništva Srpske liste Srđan Popović, a prenosi RTV.

Popović ističe da je u srpskim sredinama sve spremno za nedeljne izbore.

„Danas je deseti dan kampanje, mogu da kažem da su svi meštani opštine Gračanica obavešteni o važnosti ovih izbora. Birački centri su spremni, birački odbori su spremni. Očekujemo masovan izlazak Srba na izborima 14. februara i nadam se da će sve proteći u najboljoj mogućoj atmosferi“, rekao je Popović.

Za Srpsku listu, dodaje Popović, važan je kontinuitet dobrih rezultata na kosovskim izborima.

„Veoma je bitno da Srbi pokažu jedinstvo 14.februara, masovan izlazak na izborima 14.februara daje legitimitet našem državnom vrhu i podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću da nastavi da se bori za naše nacionalne interese svuda u svetu. Ono što je najbitnije da kontinuitet dobrih rezultata i glasanje za Srpsku listu koja jedina okuplja sav srpski narod na Kosovu i Metohiji daje nadu da sigurno možemo da garantujemo budućnost našeg naroda na ovim prostorima, a isto tako i da nastavimo da radimo na jačanju veze između srpskog naroda na Kosovu i Metohiji i zvaničnog Beograda“, podvukao je Popović.

Izvor: Kosovo online / RTV

Comments

Pročitaj još