• Početna>
  • Vesti>

Karadžić i Popović: Srpska lista nastavilja da jača veze sa Beogradom

Prvi čovek opštine Gračanica,Srđan Popović, i kandidat Srpske liste za poslanika na predstojećim vanrednim izborima, Ljubinko Karadžić, najpre su u selu Dobrotin nedaleko od Lipljana, posetili višečlanu porodicu Aleksandra Ćurčića.

„Zahvalni smo državi Srbiji koja nas podržava i pomaže da ostanemo na svojim ognjištima. Nada u bolje sutra nas održava. Verujem u Srpsku listu da bi moja, a i ostala deca, mogla da opstanu“, rekao je Aleksandar Ćurčić iz Dobrotina.

Gradonačelnik opštine Gračanica, Srđan Popović, rekao je da će Srpska lista nastaviti da jača veze sa Beogradom i da je to jedini način da optanemo i gradimo budućnost.

„Porodica je osnovni segment svakog društva i naroda, a na nama je da stignemo do svake porodice i pojedinca, da im ispričamo naš plan, da ćemo nastaviti sa politikom koja jača naše veze sa zvaničnim Beogradom i da prenesemo poruku a to je da nam je svaki Srbin, svaka porodica i svaki pojedinac bitan. Jedino tako možemo da branimo ove prostore i da gradimo budućnost“, istakao je Srđan Popović.

Nakon Dobrotina, Popović i Karadžić su u Gračanici obišli ugledno domaćinstvo Milana Andrejevića koji je istakao da veruje u Srpsku Listu.

„Imam veru i nadu u Srpsku listu, nadam se boljoj budućnosti za sve nas“, istakao je Milan Andrejević iz Gračanice.

Kandidat Srpske liste za poslanika, Ljubinko Karadžić pozvao je glasače da na predstojećim vanrednim izborima glasaju za Srpsku listu, jer će to biti dat glas za opstanak na Kosovu i Metohiji.

„Šaljemo poruku našim biračima da u nedelju 14. februara izađu na birališta i daju glas Srpskoj listi, jer time daju glas svima nama koji živimo na Kosovu i Metohiji“, kazao je Ljubinko Karadžić.

Izvor: RTV Gračanica

Comments

Pročitaj još