• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista u Ranilugu: Naše jedinstvo je najveća podrška Srbiji i predsedniku Vučiću

Država Srbija puno ulaže i pruža podršku Srbima na Kosovu, zauzvrat ne traži ništa, i na nama je da budemo jedintsveni na izborima 14. februara i podržimo Srpku listu, koja je stub našeg opstanka na ovim prostorima, poručili su tokom posete Kosovskom pomoravlju poslanički kandidati Srpske liste.

Potpredsednik Srpske Liste Dalibor Jevtić i kandidati za poslanike Jasmina Dedić, Branislav Nikolić, Miloš Perović i gradonačelnik Raniluga Vladica Aritonović obišli su mesta Ranilug, Ropotovo i porodicu Veličković u selu Glogovce.

Porodici Veličković delegacija Srpske liste je saopštila lepu vest, da će u toku ove godine dobiti novu kuću.

“Ja i braća živimo od socijalne pomoći zajedno sa stricem. Imamo kuću koja nije dovoljna za nas četvoricu. Nakon obećanja da ćemo dobiti novu kuću osećaj je fantastičan i srećan sam”, rekao je Stefan Veličković.

U Ropotovu su predstavnici Srpske liste svečano otvorili fiskulturnu salu, koju će da koriste učenici Osnovne škole “Trajko Perić”.

Prisutne meštane je ministar za Zajednice i povratak Dalibor Jevtić pozvao da na izborima u nedelju 14. februara daju glas za bolji život, nove sportske objekte i kuće.

“Naše jedinstvo će biti snaga i našoj državi Srbiji, predsedniku Aleksandru Vučiću koji će u narednom periodu biti pred mnogim izazovima i pritiscima. Svaki srpski barjak na Kosovu i Metohiji je podrška opstanku,ostanku i podrška životu. Još jednom vas pozivam da 14. februara svi jedinstveno potvrdimo život, budućnost i jos više Srba na ovim prostorima”, rekao je Jevtić.

Kanditakinja za poslanika Jasmina Dedić kazala je da je Srpska lista stub opstanka Srba na ovim prostorima.

“Pozivam da zajedno 14.februara izađemo, budemo jedinstveni i svi glasamo za Srpku listu jer je ona jedini garant našeg opstnka”, kazala je Dedić.

Gradonačelnik Raniluga Vladica Aritonović prisutnim meštanima je kazao da saradnjom lokalne samouprave i ministarstvima Vlade Kosova kojim upravljaju ljudi iz Srpske liste imamo rezultate kao što je izgradnja fiskulturne sale u Ropotovu.

“Svi  smo danas u objektu  koje je finasiralo jedno ministartsvo koje vode predstavnici Srpsk liste. Iz tih razlog izađimo na birališta, zaokružimo Srpsku listu i pružimo podršku ljudima koji će garantovati naš opstanak i ostanak  na ovim prostorima”, rekao je Aritonović.

Predizbornu kampanju Srpska lista sutra nastavlja u Novom Brdu.

Izvor: Kosovo online

Comments

Pročitaj još