• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Pokazaćemo svima da nismo uplašeni, niti umorni od dokazivanja ko smo i šta smo

Kandidati Srpske liste za poslanike u kosovskoj Skupštini, predvođeni nosiocem liste Igorom Simićem, postavili su danas, drugog dana predizborne kampanje, štand u Kosovskoj Mitrovici. To je bila prilika da se građani, kroz razgovor i podeljeni propagandni materijal, bliže upoznaju sa programom ove stranke, uoči vanrednih parlamentarnih izbora, zakazanih za 14. februar.

Nosilac liste Igor Simić kaže da ga raduje da su građani svesni važnosti ovih izbora i jedinstvenog istupanja predstavnika srpskog naroda.

„Danas smo ovde na ovom šetalištu  koje je izgrađeno kao ideja Srpske liste, a uz podršku Kancelarije za KiM. Predstavljamo program, predstavljamo ono što je urađeno u prethodnom periodu i ono što nas posebno raduje jeste činjenica da su građani svesni koliko su ovi izbori 14. februara značajni, koliko je važno da budemo jedinstveni, složni da pokažemo svima da nas nisu uplašili , a sa druge strane da se nismo umorili da dokazujemo ko smo i šta smo“ naglasio je Simić.

On je podsetio da se na listi nalazi 20 kandidata, koji se na glasačkom listiću jedinstveno nalaze pod rednim brojem 119.

„Pod barjakom smo koji okuplja sve kako bismo sačuvali ono što imamo danas, ali i kako bismo se izborili za bolji život sutra“ rekao je Simić.

Izvor i foto: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još