• Početna>
  • Vesti>

Udruženje roditelja “Podrži me” dobilo računare – donaciju Kosovskomitrovačkog okruga

Načelnik Kosovskomitrovačkog upravnog okruga Slavko Simić uručio je kompjutersku opremu Udruženju roditelja dece sa posebnim potrebama ” Podrži me ” iz Kosovske Mitrovice.
“Udruženju je veoma važna pažnja koja se ogleda kroz pomoć i podršku koju smo dobili od Kosovsko-mitrovačkog okruga. Kompjutere koje smo dobili  olakšaće potrebe dece i mladih sa poteškoćama u razvoju. U ime svih članova i rukovodstva udruženja se zahvaljujem na ovoj donaciji i nadamo se još većoj saradnji u budućnosti” rekla je Ivana Rakić predsednica udruženja.

Simić je podvukao da je ova donacija samo jedna u nizu, sa ciljem stvaranja boljih i kvalitetnijih uslova za obrazovanje i boravak.

“Mi ćemo i u budućem periodu u saradnji sa Vladom Republike Srbije , Kancelarijom za Kosovo i Metohiju , uložiti maksimalne napore kako bi pomogli ovom Udruženju , a sve u cilju da deci sa posebnim potrebama omogućimo standarde za njihov rast i razvoj. U skladu sa potrebama Udruženja mi ćemo nastaviti da pomažemo i odgovorimo njihovim zahtevima , kako bi stvorili snažnu osnovu na koju mogu da se oslone roditelji, da njihova deca imaju lepše detinjstvo , bolju sadašnjost i priliku za kvalitetniju budućnost” rekao je ovom prilikom načelnik Kosovsko-mitrovačkog upravnog okruga Slavko Simić.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Udruženje roditelja “Podrži me”

Comments

Pročitaj još