• Početna>
  • Vesti>

KP: Krađa u Severnoj Mitrovici, u Leposaviću i Zvečanu saobraćajne nezgode

U toku protekla 24 sata u Severnoj Mitrovici je prema izveštaju kosovske policije registrovana krađa , dok su se u reonu Zvečana i Leposavića dogodile dve saobraćajne neszgode.

Građanin Suvog Dola uzgajivač golubova prijavio da su mu nepoznate osobe ukrale golubove. U vezi sa ovim slučajem, konsultovan je nadležni tužilac i po njegovoj preporuci pokrenut redovan postupak.

Do saobraćajne nezgode u Leposaviću došlo je juče u ranim jutarnjim časovima. Tada je žena, izgubivši kontrolu nad svojim automobilom zbog neprilagođene brzine uslovima na putu, udarila u ivičnjak.

Pored materijalne štete, ona je pretrpela i telesne povrede, zbog čega je i prebačena u Zdravstveni centar u Severnoj Mitrovici.

Saobraćajna nezgod na teritoriji opštine Zvećan , u mestu Lozište, ispod nadvožnjaka,dogodila se juče oko 14h, potvrdio je za KoSSev portaprol KP za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Sumnja se da je F. A. (1993) Bošnjak iz Srbije, kamionom novopazarskih registarskih oznaka, prešao razdelnu traku i naleteo na drugi kamion „KS“ registarskih oznaka, koji je išao iz suprotnog pravca, a kojim je upravljao H. M. (1996) Albanac sa Kosova.

Usled sudara H. M. je zadobio lake telesne povrede, dok je na kamionima pričinjena materijalna šteta.

Saobraćaj je bio zatvoren u periodu 14.50 do 15.50. Oba vozača su bila testirana alkotestom i utvrđeno je da nisu bila pod dejstvom alkohola.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica,Kossev

Comments

Pročitaj još