Srpska lista: Užasne laži i uvrede Rade Trajković

Foto: Srpska lista

“Usled određenih političkih dešavanja i nastojanja da se na predsednika Aleksanda Vučića izvrši sraman, ali snažan pritisak kako bi se Srbija odrekla same sebe i svoje nezavisnosti i suverenosti Rada Trajković se oglasila sa gomilom laži ali i užasnim uvredama na račun sopstvene zemlje i hrabrih Srba sa severa Kosova i Metohije.” saopštila je Srpska lista.

“Kao propala političarka Rada Trajković na ovaj način nastoji da se nametne kao podoban instrument za napade na najbolje među nama poput potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića koji od Rade Trajković i njenih mentora trpi razne uvrede, laži i montirane procese a sve zbog odluke da ni za milimetar ne odstupi u zaštiti interesa svog naroda.” navodi se u saopštenju.

“Zato je ovim putem pozivamo da se osvesti i shvati da ju je srpski narod svojim glasovima, demokratski poslao na smetlište političke istorije i da joj laži i klevete neće pomoći da se afirmiše na nekom novom političkom nebu. Srbija 21. veka traži iskrene borce za bolju Srbiju, posebno na Kosovu i Metohiji, a ne one koji su se poput rent-a-Rade cerekali na pomen zločina koji su počinjeni nad srpskim narodom.” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još