• Početna>
  • Vesti>

Mirković: Krajnje vreme da država reaguje na pretnje Vučiću

Član SNS Aleksandar Mirković osudio je danas nove pretnje koje je Srđan Nogo uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, navodeći da je krajnje vreme da država reaguje i stane na kraj “pozivima na ubistvo Vučića i njegove porodice”.

“Ovo je samo jedna u nizu pretnji upućenih pre svega građaninu Aleksandru Vučiću, njegovoj deci, roditeljima i postavlja se pitanje da li on kao državljanin Srbije uopšte ima nekakva prava. Ako na to dodamo da je plaćeni ubica Čaba Der, pre nekoliko dana mađarskim istražnim organima priznao da je od dva kriminalna klana dobio ponudu da ubije predsednika Aleksandra Vučića, postavlja se pitanje šta je još potrebno da se desi da se ovakve pretnje shvate krajnje ozbiljno”, upitao je Mirković u saopštenju.

On navodi da je neophodno da država hitno reaguje, stane na put “bolesnim umovima” i na taj način pokaže spremnost da se svako u Srbiji oseća bezbedno.

“Nedostatak podrške Djilas sigurno neće na ovaj način nadoknaditi, a posebno ne Djilasove marionete, koje sem mržnje, bolesnih pretnji i prolivene krvi nemaju šta drugo da ponude”, naveo je Mirković, koji je ocenio da je Nogo “Djilasov jurišnik”.

 

Izvor: Tanjug/TV Most

Comments

Pročitaj još