• Početna>
  • Vesti>

Petković uputio čestitku povodom Dana radija Kosovska Mitrovica: Budite i dalje medijska kuća koja promoviše doslednost i objektivnost

Čestitku direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića upućenu direktorki radija i svim zaposlenima prenosimo u celosti:

Poštovana gospođo Fićović,

U ime Kancelarije za Kosovo i Metohiju i svoje ime, Vama, članovima redakcije i svim zaposlenima čestitam 38. godinu postojanja i uspešnog rada vašeg radija.

Poštujući visoke standarde profesionalnog radijskog novinarstva, više od tri decenije doprinosite objektivnom i kvalitetnom informisanju građana. Velika slušanost vašeg radija, u eri modernih informacionih tehnologija, najbolji je pokazatelj poverenja koje vam građani poklanjaju iz dana u dan.

Budite i u godinama koje dolaze nezaobilazan izvor objektivnog i profesionalnog informisanja za naš narod na Kosovu i Metohiji i nastavite da vašim radom, kao deo sistema JP „Mreža Most“, na najbolji mogući način afirmišete istorijske, kulturne i etničke vrednosti naše države i društva.

Posebno ću vam biti zahvalan, ako vam, kao i proteklih godina, nacionalna i životna pitanja Srba na Kosovu i Metohiju budu najznačajnija tema i svakodnevna briga.

Želim vam još puno uspešnih godina. Budite i dalje medijska kuća koja promoviše doslednost i objektivnost, a nacionalni interesi srpskog naroda, pravda i istina, neka vam, kao i do sada, budu zvezda vodilja u vašem poslu, stoji u čestitki direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Srećan rođendan!

Comments

Pročitaj još