• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Srpski narod sa KiM pruža snažnu podršku predsedniku Vučiću

Foto: Srpska lista

“Pobornik fašističke ideologije, i propali lider desničarskih snaga u pokretu Dragana Đilasa, izašao je sa margine političke scene Srbije u nadi da će lažima protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića sebi ponovo obezbediti milost svog patrona Đilasa.” saopštila je Srpska lista.

“Nemajući kuraži da Đilasa, Jeremića i Tadića upita zašto su pregovori izmešteni iz Ujedinjenih nacija, gde smo imali diplomatski bolju poziciju, pod okrilje Evropske unije, pokušava da lažima za to odgovornost prebaci na predsednika Aleksandra Vučića.” dodaje se u saopštenju.

“Naravno, političke neznalice ne priznaju činjenicu da Srbija i njeni predstavnici nemaju mogućnost da biraju ko će predstavljati Albance u pregovorima, već imputiraju nekakvu odgovornost srpskom pregovaračkim timu. Istovremeno očiglednu odgovornost Đilasovog političkog lidera Borisa Tadića i pajtosa Vuka Jeremića i Borka Stefanovića, zbog uspostavljanja administrativne linije ili granice između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, Boško Obradović ne pominje. Ne zato što za ove činjenice ne zna, već zato što ne sme da ih pomene.” navodi se.

“Srpski narod na Kosovu i Metohiji pruža snažnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću da, bez obzira ko se nalazi prekoputa njega na pregovorima, nastavi da se lavovski bori za srpske nacionalne interese, a pre svega mir.” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još