Promena na kormilu FK Trepča

Jovan Nikitović novi je šef stručnog štaba FK Trepča. On je na klupi zamenio Tomasa Vasova, koji je kormilo Mitrovčana napustio uoči 14. kola Srpske lige zapad.

I pored velikog očekivanja od strane uprave, nažalost, trener Vasov ipak nije unapredio igru Trepče, saopšteno je iz kluba. 

Razgovori sa trenerom Jovanom Nikitovićem veoma brzo su rezultirali dogovorom na obostrano zadovoljstvo i novi trener je već u utorak na treningu, navode iz FK Trepča. 

“Veliko mi je zadovoljstvo što mogu reći da smo uspešno završili pregovore sa novim trenerom Nikitovićem. Mislimo da on ima upravo ono što je prethodnom treneru nedostajalo, a to je iskustvo Srpske lige Zapad, koja je jedna od najjačih liga u Srbiji i vrlo zahtevna i posebna”, naveo je sportski direktor FK Trepča Bojan Jakšić, istovremeno zahvalivši dosadašnjem treneru Vasovu na odličnoj saradnji.

Napominje da se od trenera Nikitovića ne očekuje da ima šarobni štapić i da može nešto drastično da promeni u ekipi, ali izražava uverenje da će njegovo iskustvo sigurno pomoći da klub u poslednja tri kola polusezone ostvari sve pobede i približi se vrhu tabele.

“A na proleće, napad na prvo mesto i vodeću Slogu iz Požege”, najavio je Jakšić.

Jovan Nikitović bio je šef stručnog štaba GFK Sloboda do avgusta ove godine, kada je podneo ostavku na tu funkciju.

Izvor Radio Kontakt Plus

Comments

Pročitaj još