Gračanica: Humanitarna akcija za Aleksandra Popovića

U centru Gračanice od jutros je postavljen štand gde se može priložiti novac za pomoć u daljem lečenju Aleksandra Popovića iz Kosova Polja koji boluje od tumora na mozgu, navodi se u saopštenju Opštine Gračanice.

Svi meštani opštine Gračanica koji žele da pomognu Aleksandru, novac mogu priložiti do 15 časova na štandu postavljenom u centru Gračanice. To je u prepodnevnim satima učinio i predsednik opštine Gračanica, Srđan Popović, koji je pozvao sve koji su u mogućnosti da se priključe akciji, ističe se u saopštenju dostavljenom medijima.

„Opština Gračanica nastavlja da podržava humane akcije koje za cilj imaju borbu za nečiji život. Kao i mnogo puta u prethodnom periodu i ova današnja akcija naš je doprinos da pomognemo Aleksandru da pobedi ovu opaku bolest. Verujem da će se naši meštani odazvati akciji i pomoći koliko je u njihovoj mogućnosti“, poručio je predsednik lokalne samouprave Srđan Popović.

Aleksandar Popović iz Kosova Polja koji živi u Beogradu boluje od teškog oblika tumora na mozgu. Do sada je više puta podvrgnut operacijama, a uporedo je primao osamnaest zračnih i dvadeset i četiri hemioterapije. Zatim još šest ciklusa hemioterapije. I dalje je u fazi lečenja, ali mu se zdravstveno stanje ne poboljšava, zaključuje se u saopštenju.

Izvor RTV KIM


Comments

Pročitaj još