• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Srbi na Kosovu i Metohiji ne misle kao Rada Trajković

Foto: Srpska lista

“Nakon dužeg dremeža, Rada Trajković i još neki spavači iz njenog kružoka aktivirani su ovih dana kako bi orkestrirano u domaćoj javnosti stvarali konfuziju u vezi sa nasilnim protestima ekstremista u centralnoj Srbiji i diskreditovali predsednika Aleksandra Vučića u trenutku kada se upušta u odsudnu borbu za odbranu srpskih interesa na Kosovu i Metohiji” navodi se u saopštenju Srpske liste.

“Pojedincu se može oprostiti i glupost i mržnja, koliko god ona iracionalna bila, ali je svestan rad protiv vitalnih interesa države nešto što ne može imati opravdanje” dodaje se.

“Sramota nas je zbog toga što individua koja predsednika Vučića optužuje da pali srpske gradove, iako to čine upravo njeni politički istomišljenici, potiče sa Kosova i Metohije, jer svojim antidržavnim i antinacionalnim delovanjem baca ljagu na čitav naš narod i njegovu borbu za opstanak i elementarna prava” stoji u saopštenju Srpske liste.

“Rada Trajković i svi ostali akteri sramne sponzorisane propagandne kampanje protiv sopstvene države i predsednika Vučića ostaće, nadamo se, zapamćeni kao najveća sramota i izrodi srpskog naroda” ističe se u saopštenju.

“Srbi na Kosovu i Metohiji ne misle kao Rada Trajković i nastaviće da svojom jasnom i nedvosmislenom podrškom daju vetar u jedra predsedniku Vučiću i njegovoj nesebičnoj borbi za nas koji živimo, ne u saloncu na Savskom Vencu, već na grudobranu srpstva” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još