Petar Petković sutra u opštini Vučitrn

Pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković obići će sutra, 14. juna, opštinu Vučitrn.

U 8 sati Petković će prisustvovati liturgiji u crkvi Svete Nedelje u Prilužju, a nakon toga i narodnom saboru, gde će se susresti sa meštanima.

U 9:45 sati Petković će se sastati sa članovima porodica uspešnog poljoprivrednika Mitrovića i ugostitelja Zdravkovića, kao i sa šestočlanom porodicom Dikić. Sastanak će se održati u dvorištu porodične kuće Mitrovića.

U 10:30 sati predviđen je sastanak sa porodicom Marjana Kovačevića, najuspešnijeg poljoprivrednika u kraju i sa članovima socijalno ugrožene porodice Miloša Ristića. Sastanak će biti održan u dvorištu porodične kuće Marjana Kovačevića.

U 11:20 sati Petar Petković će u selu Grace obići porodicu Stanišković i njihovu kuću, koja se nalazi u finalnoj fazi izgradnje, a za koju je finansijska sredstva obezbedila Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Po završetku posete opštini Vučitrn, pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković obići će opštinu Obilić.

U Babinom Mostu Petković će se u dvorištu porodične kuće Dragana Bojkovića susresti sa Bojkovićima i još tri mlada, fakultetski obrazovana bračna para, trenutno bez zaposlenja.

U Janjinoj Vodi Petković će obići samohranu majku Gordanu Ristić, a u Plemetini Porodicu Veljka Vuksanovića, koja broji četrnaest članova.

Vreme posete ovim porodicama, zavisiće od toka posete opštini Vučitrn.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Foto: Facebook

Comments

Pročitaj još