• Početna>
  • Vesti>

Bahtiri: Molim Albance na severu da budu mirni, pozabaviću se njihovim problemima

Gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri rekao je da će se pobrinuti da Albancima koji žive na severu ne nedostaju prehrambeni proizvodi i medicinska nega.

On je naglasio da je u pregovorima sa Vladom Kosova da Suvi do, Ušavci, Vinarci, Vidimrići i Doktorsko naselje dobiju drugačiji tretman i da se na stanovnike tih naselja ne primenjuju mere o zabrani kretanja koje se primenjuju u Severnoj Mitrovici.

“Pozivam stanovnike ovih sela da ostanu mirni i da mi daju malo vremena. U koordinaciji sam sa centralnim vlastima da se pozabavim njihovim problemima“, napisao je on na Fejsbuku.

“Molim građane Mitrovice da budu mirni nakon situacije koja je stvorena povodom identifikacije oko 20 slučajeva kronavirusa u Severnoj Mitrovicu, Zvečanu i Leposaviću.U direktnim sam razgovorima sa Vladom Kosova da Suvi do, Gušavci, Vinarci, Vidimrići i Doktorsko naselje imaju slobodno kretanje i da ih ne obuhvataju direktne ili indirektne mere ograničavanja kretanja u Severnoj Mitrovici. Pozivam stanovnike ovih sela da ostanu mirni i da mi daju malo vremena“, napisao je on na svojoj Fejsbuk stranici.

Izvor: Kosovo Online

Foto Facebook

Comments

Pročitaj još