• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Đilas i njegovi stručnjaci za razbijanje srpskog jedinstva na KiM

“Iz kuhinje Dragana Đilasa i njegovih stručnjaka za razbijanje srpskog jedinstva na Kosovu i Metohiji Rade Trajković i Mlađana Đorđevića stižu novi napadi na Srbiju i njenu politiku u južnoj pokrajini, i to u trenutku kada je čitav naš narod suočen sa najvećim zdravstvenim izazovom u novijoj istoriji” saopštila je Srpska lista.

“Njihov pokušaj da javnosti posredstvom društvenih mreža poture nekakav lažni sporazum Beograda i Prištine je podlački udarac pre svega Srbima na Kosovu i Metohiji, koje ovime žele da zabrinu i onespokoje u trenutku kada moraju da se, osim sa standardnim teškoćama, nose i sa pretnjom koronavirusa” dodaje se u saopštenju.

“Nije teško zaključiti za čiji interes oni to rade, i o tome najbolje svedoče i krokodilske suze Rade Trajković za Aljbinom Kurtijem. Oni žele da na Kosovu i Metohiji stvore paniku i destabilizaciju kako Srbija slučajno ne bi povratila ništa od onoga što su DOS-ovske vlasti u prethodnoj deceniji predale i prepustile bez ikakve borbe, trgujući srpskim teritorijama i kožom svoga naroda kako bi od međunarodne zajednice dobili dozvolu za pljačku i uništenje Srbije” navodi se.

“Apelujemo na naše sunarodnike da ne nasedaju na prljave podvale Đilasa i njegovih doglavnika i da veruju svojoj državi Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću, jer onoga trenutka kada nas albanski ekstremisti, beogradski tajkuni i njihovi zajednički sponzori udalje od Srbije bićemo laka meta i nestaće nas sa Kosova i Metohije” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još