• Početna>
  • Vesti>

K.Mitrovica: Raspodela pomoći penzionerima; rad pordavnica do 16.30

Od ranih jutarnjih sati, volonteri Opštinskog štaba Kosovska Mitrovica krenuli su sa aktivnostima, priprema i pomoć najugroženijim penzionerima , sa minimalnim primanjima ispod 15 hilajda dinara, rekao je predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica ističući da u Kosovskoj Mitrovici ima njih 576.

“Doći ćemo do svakoga, pružićemo pomoć u namirnicama. Štab radi 24 sata, dostupan je svim građanima, kada su u pitanju i lekovi i distribucija hrane, sa našim volonterima koji pokazuju odlučnost, borbu da svi zajedno moramo da prebrodimo ovaj težak period. Oni su na visini svog zadatka, pokazali su i humanost,a pre svega odlučnost koliko vole svoju zemlju i svoj grad” rekao je Spirić.

Istakao je da će do 16.30 časova radnje u Kosovskoj Mitrovici biti otvorene.

“Svaka izolacija je dorbrodošla, što manje kretanja u bilo kom vremenskom periodu je interes svih nas. Moramo da sačuvamo grad, moramo da se borimo da svaki dan liči na onaj koji je bio juče, prekjuče i dani unazad, bez zaraženih, disciplina će nas dovesti do trajne pobede, ali moramo da budemo strpljivi, solidarni i razumljivi da se borimo sa nevidljivim neprijateljem” rekao je Spirić.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još