• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Đilasov program ima za cilj da Srbiju unizi i vrati u stanje kada je on sticao milione

“Namera Đilasovih satrapa, poput izvesnog samozvanog patriote Mlađana Đorđevića, je da gomilom laži pokuša da zaseni neverovatan uspeh politike predsednika Aleksandra Vučića u odnosima sa svim značajnim silama sveta, pa i Sjedinjenim Američkim Državama, jer Đilasov savez protiv Srbije nema program kako da podrži napredak Srbije, već isključivo kako da Srbiju unizi i vrati u stanje gde je on sticao milione, a Srbi bili na ulicama iza zatvorenih fabrika” saopštila je Srpska lista.

“Ironija je kada o borbi protiv kriminala istupaju Đilas i Jeremić preko svojih podrepaša, a koji nikako da odgovore građanima Srbije na prosta pitanja – odakle Đilasu 619 miliona evra koje je prijavio kao prihod svojih kompanija dok je bio na vlasti, ili odakle i za šta oni milioni koje je Vuk Jeremić dobijao od strane arapskih ambasada i belosvetskih hohštaplera” dodaje se.

“Dakle, ako Mlađan Đorđević želi da pokaže kako je iskreni borac protiv kriminala, onda neka polako krene sa propitivanjem svog mentora Dragana Đilasa i Vuka Jeremića” navodi se u saopštenju.

“Sve do tada, sve drugo što bude rekao, a što su notorne laži, gubi na značaju, posebno kada govori o Kosovu i Metohiji. Srpski narod je od 1968. kada je Đorđević odveden sa Kosmeta, kako sam kaže, preko glave pretrpeo najstrašnija stradanja, ali ona najbolnija su za vreme i u režiji Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Borisa Tadića i ostalih, kada su nastojali da legalizuju jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i Metohije” ističe se.

“Đorđević u svom ćaskanju sa Đilasom i ekipom bi mogao da ih upita i zašto je, kad je dolazio i odlazio s Kosova, morao da pređe proveru na granici koju su Đilas, Jeremić, Tadić i Borko Stefanović postavili između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, ili zašto su srpskim opštinama blokirali budžete jer nisu hteli da se predaju Albancima i strancima u Prištini” navodi se.

“Srbima na KiM muka je svih ovakvih dušebrižnika koji su, dok su bili na vlasti, uradili sve što su mogli da podrže samoproglašenu nezavisnost Kosova, a sada, koristeći kosovko pitanje i muku ovog naroda koji živi ovde, izigravaju patriote i prodaju maglu, misleći da će ih to vratiti na vlast – tj. u njihovom slučaju na mesto zločina. Neće, jer narod na Kosmetu i celoj Srbiji zna ko se iskreno bori za njihove interese, a posledice čije vlasti još uvek osećamo na svojoj koži” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još