• Početna>
  • Vesti>

Gradonačelnik Zvečana uručio vrednu donaciju Domu zdravlja Zvečan

Opština Zvečan nastavlja da obezbeđuje opremu i poboljšava uslove rada u zvečanskom Domu zdravlja. Gradonačelnik Vučina Janković je danas uručio vrednu donaciju ovoj zdravstvenoj ustanovi a primio je direktor Doma zdravlja u Zvečanu Dr.Ivan Vasić.

“Mi smo nastavili da obezbeđujemo dodtanu opremu i poboljšavamo uslove za pružanje adekvatne primarne zaštite u ovoj ustanovi i ovom prilikom smo uručili direktoru Doma zdravlja u Zvečanu vrednu medicinsku opremu, dva sterilizatora i jedan spirometar za potrebe službe pulmologije.

Cilj nam je da ova zdravstvena ustanova po kvalitetu usluga prevaziđe druge zdravstvene ustanove a mogu da kažem da smo na dobrom putu da to i ostvarimo. Nastavićemo i u buduće da obezbeđujemo sve što je ovoj zdravstvenoj ustanovi potrebno”, rekao je danas uručujući opremu, gradonačelnik Zvečana Vučina Janković.

Na donaciji je zahvalio i direktorr Doma zdravlja Dr.Ivan Vasić.

“Ovo je samo nastavak uspešne saradnje Doma zdravlja Zvečan i tima gradonačelnika. Dobili smo veoma vrednu opremu za službe ginekologije, stomatologije i pulmologije, dva sterilizatora i spirometar. Zahvaljujem se još jednom i želim nastavk uspešne saradnje na nivou koji je sada” rekao je direktor Vasić.

Izvor: Radio Kosovslka Mitrovica

Comments

Pročitaj još