• Početna>
  • Vesti>

Predstavnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju sutra nastavljaju radnu posetu Kosovu i Metohiji

Zamenik i pomoćnici direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, sutra, 12. februara, nastavljaju radnu posetu Kosovu i Metohiji.

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović i pomoćnica direktora Slađana Marković Stojanović obići će opštinu Lipljan.

U 9 sati Jović i Marković Stojanović će se u sedištu Privremenog organa ove opštine (u centru Lipljana, kod crkve) sastati sa predsednikom i članovima Privremenog organa i načelnikom Kosovskog upravnog okruga.

U 9:45 sati, u istim prostorijama, predviđen je sastanak sa direktorima Predškolske ustanove „Sunce“, Doma zdravlja „Donja Gušterica“, Osnovnih škola „Vuk Karadžić“, „Knez Lazar“, „Braća Aksić“ i „Vladimir Nazor“, Poljoprivredne škole i Gimnazije „Lipljan“  i direktorom Centra za socijalni rad.

Od 10:45 sati Damjan Jović i Slađana Marković Stojanović posetiće socijalno ugrožene porodice Bojane Stanković iz Donje Gušterice, Đorđa Slavića iz Gornje Gušterice i Slobodana  Mitića iz Livađa.

U 13 sati Jović i Marković Stojanović će u zgradi Opštine Kosovo Polje u Ugljaru održati sastanak sa predsednikom i članovima Privremenog organa ove opštine i načelnikom Kosovskog upravnog okruga.

U 13:45 sati, u istim prostorijama planiran je sastanak sa direktorima Predškolske ustanove „Naša radost“, Doma zdravlja Kosovo Polje, Osnovnih škola „Aco Marović“ i i „Ugljare“ i direktorom Centra za socijalni rad.

Od 14:45 sati Damjan Jović i Slađana Marković Stojanović posetiće socijalnougrožene porodice Dejana Stolića iz Ugljara, Dejana Filipovića iz Kuzmina i Sanje Simijonović iz Batusa.

Pomoćnici direktora Kancelarje za Kosovo i Metohiju Dušica Nikolić i Borislav Tajić, od 14 sati, posetiće socijalno ugrožene porodice u opštini Zvečan: porodicu Zorana Milutinovića u Doljanima, Živorada Milutinovića i Todora Mlađovića u Žerovnici, Blagoja Arsenijevića u Bresnici i Aleksandra Milovanovića u Banjskoj.

Pomoćnik direktora Kancelarje za Kosovo i Metohiju Dejan Pavićević prisustvovaće u 11 sati sednici Opštinskog veća Opštine Podujevo. Sednica će se održati u kancelariji Privremenog organa Opštine Podujevo u Gračanici, koja se nalazi u sedištu Kosovskog upravnog okruga (ul. Patrijarha Pavla bb).

Pomoćnik direktora Kancelarje za Kosovo i Metohiju Petar Petković održaće u 10 sati, u zgradi Opštine Leposavić (ul. Vojske Jugoslavije 33) sastanak sa rukovodstvom Opštine.

U 11 sati Petković će posetiti Fudbalski klub „Kosmet“  u Leposaviću.

Nakon toga, planiran je obilazak socijalno ugroženih porodica i porodica koje se izdržavaju od poljoprivredne proizvodnje: porodice Radojka Mihajlovića, Veselina i Časlava Petkovića i iz sela Mošnice, Milana Nešovića i Srđana Stefanovića iz Kajkova, Dejana Blažarića iz Gornjeg Jarinja, Milana i Marije Stojanovića iz sela Strmac, Slobodana Jelenića iz sela Jeleniće, Bisere Ibrahimović i  Latifa Ejupovića iz Kaljina.

Izvor Radio Kosovska Mitrovica/saopštenje

Comments

Pročitaj još