• Početna>
  • Vesti>

Predstavnici Kancelarije za KiM sutra u poseti Gračanici i Peći

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović obići će sutra, 10. februara, opštinu Gračanica.

U 9 sati Jović će se u zgradi Privremenog organa Opštine Gračanica sastati sa predsednikom i članovima Privremenog organa Opštine, gradonačelnikom i načelnikom Kosovskog upravnog okruga.

U 10 sati predviđen je obilazak Kliničko – bolničkog centra Priština sa privremenim sedištem u Gračanici, a zatim i sastanak sa direktorom, profesorom dr Bratislavom Lazićem i zaposlenima.

Od 11 sati zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Damjan Jović posetiće socijalno ugrožene porodice u ovoj opštini: porodice Vladimira Petrovića, Bojana Jovanovića i Novice Popovića iz Gračanice, Katarine Stević iz Badovca i Živojina Mikića iz Sušice.

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev posetiće sutra, 10. februara, opštinu Peć.

U 13 sati Kozarev će se u Domu kulture u Goraždevcu, u prostorijama koje koristi Opština, sastati sa predsednikom i članovima Privremenog organa, direktorima škola, i zdravstvenih ustanova sa teritorije ove opštine.

Nakon sastanka Dušan Kozarev će dodeliti šest motokultivatora porodicama koje su prema Programu za razvoj poljoprivrede Vlade Republike Srbije – Kancelarije za Kosovo i Metohiju dobile podsticaj u vidu poljoprivredne mehanizacije.

Od 14 sati predviđen je obilazak socijalno ugroženih porodica u Gračanici: porodice Veljka Zdravkovića, Srboljuba Dakića, Nenada Dakića i Jugoslava Stevanovića.

Izvor: Radio KM, saopštenje

Comments

Pročitaj još