• Početna>
  • Vesti>

Delegacija Kancelarije za KiM Vlade Srbije u Kosovskom Pomoravlju

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev i pomoćnici direktora Petar Petković, Dejan Pavićević, Dušan Jovović, Dušica Nikolić i Borislav Tajić, nastavljaju danas radnu posetu Kosovu i Metohiji.

 Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev održaće u Novom Brdu  sastanak sa predsednikom i članovima Privremenog organa ove opštine i direktorima škola, obdaništa, javnih preduzeća. Nakon sastanka, Kozarev će u zaseoku Manuta obići socijalno ugroženu porodicu Siniše Jovića, a potom i posetiti Narodnu kuhinju u Prekovcu i razgovarati sa domaćinima iz novobrdskog kraja. U popodnevnim časovima Kozarev se očekuje u Šilovu gde će razgovarati sa  društveno-političkim subjektima ovog mesta i meštanima. Pomoćnik direktora Petar Petković održao je u Vrbovcu, u sedištu Privremenog organa opštine Kosovska Vitin sastanak sa članovima Privremenog organa, načelnikom Kosovsko-pomoravskog okruga Radovanom Stojkovićem, direktorima škola i Centra za socijalni rad, nakon čega će obići Osnovnu školu „Marko Rajković“ i Srednju tehničku školu  u Vrbovcu.

Predviđeni su i razgovori sa više porodica Srba iz tog kraja Kosovskog Pomoravlja, kao i poseta lokacije na kojoj će se graditi fabrika mineralne vode i banjsko lečilišta, kao i crkve Sv. Nikole.

Comments

Pročitaj još