• Početna>
  • Vesti>

OFK „Dif“: Ponosni na svoje dečake, okićeni zlatom završili 2019.

Fudbaleri OFK „Dif“ generacije 2010 juče su osvojili zlatnu medalju u Raški na turniru Vlade Dimitijević, 19-tom po redu, gde su bili izuzetno superiorni i raspoloženi za golove, tako da su dali i najboljeg strelca, Novaka Markovića, kazao je Nemanja Bulatović, jedan od trenera, gostujući u programu Radio Kosovske Mitrovice.

Fudbaleri OFK „Dif“ generacije 2009 su na turniru u Vrnjačkoj Banji koji je održan tokom vikenda za nama osvojili srebrnu medalju, nakon što su u finalu poraženi od ekipe „Bane“ iz Raške, a mališani (2010) okitili su se bronzom, nakon pobede nad kruševačkim „Duelom“.

Fudbaleri generacije (2012), nakon dobre i požrtvovane igre, turnir su završili kao četvrti. Najbolji strelac turnira bio je Novak Marković (2010) a najbolji golman Andrej Lazić iz generacije (2009).

 “Treba napomenuti da je naša najmlađa generacija (2012) poražena u borbi za bronzanu medalju od domaćina, posle penal serije. Dok su mališani 2011. završili učešće u grupi. Ovom prilikom treba istaći da je klub i te kako ponosan na svoje dečake, koji su odigrali odlično turnir”, istakao je Nemanja Bulatović,

Onim što su prikazali na terenu zadovoljni su i Andrej Lazić, najbolji golman, Novak Marković, najbolji strelac i kapiten ekipe, Nikolaj Perić, i poželeli da u narednoj godini odigraju što više turnira i ostvare što bolje rezultate.

Iz OFK „Dif“-a poručuju da su ponosni na svoje dečake na odlično odigranom turniru, te da im predstoji mala pauza, a nakon odmora nastavljaju sa takmičenjima u Mini-Maxi i Fer plej ligi.

Izvor Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još