• Početna>
  • Vesti>

Slađana Ivančević: Srećni smo da je RKM deo sistema JP “Mreža Most”

Radio Kosovska Mitrovica   uspešno posluje već 37 godina. Tim povodom direktorica JP „Mreža Most“  Slađana Ivančević, čestitala je kolektivu ove medijske kuće  ovaj dan, rekavši da je postojanje takvog radija, u ovakvim  zadatim okolnostima, od neprocenjive važnosti.

„Čestitam i vernim slušaocima, i želim im još mnogo godina trajanja njihovog radija“ rekla je Ivančević.

Ona je dodala da će  radijski izraz opstati uprkos  ekspanziji elektronskih medija.

„Svi mediji u našem sistemu su otišli korak dalje – Televizija Most,  pa imamo RTV Gračanica, RTV Puls iz Šilova, a jedino je Radio Kosovska Mitrovica zadržao taj radijski format, i meni je posebno  drago da je tako“  istakla je Ivančević i podvukla da radio odlično komunicira sa svojim slušaocima posredstvom portala.

Ivančević je naglasila da je posebno važno to što su izveštaji Radio Kosovske Mitrovice često prvi, i da su poštovani i čitani.

„Ipak, nisam ja tu da ocenjujem rad, mogu samo da kažem, da sam srećna što  se jedna ovakva radio-stanica nalazi u sistemu JP Mreža Most. Kada sve ovo govorim, naravno ne govorim samo o praćenju događaja, informativi i novinarskom delu posla. Jedna radio-stanica ne sme da zaboravi na zvuk i na dobru muziku  Jako je važno da budete u toku, da budete uvek na licu mesta, da izveštavate i o politici i o kulturi, ali ono što zadržava slušaoce jeste dobra muzika, i ja stvarno moram da pohvalim  da je muzika na radiju sve bolja i bolja“  rekla je Ivančević.

Ona je najavila da će se u narednom periodu za celo preduzeće Mreža Most, dogoditi krupne i  važne stvari. Ulaganje u tehniku, koje je kontinuirano, a na proleće se očekuje početak izgradnje novog objekta, čime će se stvoriti  optimalni uslovi za dalje uspešno funkcionisanje medijskih jedinica koje čine Mrežu Most.

Poslušajte razgovor u celini:

Izvor: Radio Kosovska MItrovica

Comments

Pročitaj još