Simić: Cenim radio koji je obeležio jedno vreme

Povodom rođendana Radio Kosovske Mitrovice danas je zaposlenima gostujući u studiju potpredsednik Srpske liste Igor Simić poželeo

“Pre svega trajanje i dobru slušanost i što posedujete, a sa druge strane da podsetim sve one koji nas danas slušaju da je radio tradicionalni medij, ali vi ste i dinamičan i napredan medij koji ide u korak sa vremenom , prati trendove i na taj način dođe do svakog slušaoca kome su potrebne informacije” rekao je Simić.

“Osim informativnog dela, iako dolazim iz sveta politike želeo bih da vam se zahvalim za program u celini zbog svih onih divnih pesama koje možemo čuti sa talasa 104,6 gde god da se nalazimo. Vi na taj način pozitivno utičete na sve ono što se dešava u životu običnih ljudi i mislim da je to najveća vrednost radija Kosovska Mitrovica” dodaje Simić.

“Cenim radio koji je obeležio godine mnogo ranije, sa kog svi pamtimo prijatne glasove i vaših starijih kolega, ali snagom zaposlenih uz podršku lokalne zajednice ali i države Srbije postižete odlične rezultate u radu. Iako će neko reći da može uvek bolje, ali mislim da ste vi dosegli takav nivo da svaki medij koji želi da bude pravi u interesu svojih građana, ima na koga da se ugleda a to je Radio Kosovska Mitrovica, istakao je potpredsednik Srpske Igor Simić.

Poslušajte razgovor u celini:

Izvor Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još