• Početna>
  • Vesti>

SNS Vojvodine: Odsustvo ljudskosti Vučićevih političkih neistomišljenika

“Najmonstruoznija kampanja koja se vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića kulminirala je neshvatljivim zadovoljstvom njegovih političkih neistomišljenika zbog predsednikovih zdravstvenih problema”, objavljeno je na Instagram profilu Srpske napredne stranke Vojvodine.

“Činjenica da je ljudima u narušenom zdravstvenom stanju ljudski pružiti podršku njima je strana, ali im je blisko monstruozno likovanje zbog toga što je predsednik zbog kardiovaskularnih problema primljen na VMA. Ako čak i ne iznenađuju reakcije čitalaca na hrvatskim i prištinskim portalima, koji  Vučiću ne mogu da oproste što je podigao Srbiju s kolena, vratio joj ugled i mesto koje joj u svetu pripada, ipak je zapanjujuća reakcija domaćih političkih neistomišljenika. Histerija Đilasovih sledbenika na društvenim mrežama zbog vesti da je predsednik u bolnici, još jednom pokazuje ne samo njihovu opredeljenost za politiku nasilja, već i želju da se predsedniku nešto dogodi, u nadi da će se domoći vlasti. Umesto ideje i programa, Đilasovi sledbenici još jednom su ponudili politiku čiste mržnje”, stoji na profilu.

SNS Vojvodine ukazuje da “činjenica da su  građani Srbije s olakšanjem dočekali vest o tome da je predsednik ipak u stabilnom zdravstvenom stanju govori o tome da većina u Srbiji jasno prepoznaje rad, trud i rezultate, pa i to da se za napredniju, jaču i bolju Srbiju povremeno plaća i sopstvenim zdravljem”.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još