Ivančević: Mreža Most medij kome se veruje

U Beogradu je održana konferencija za novinare Radio Beograda 2, a povodom osvojenih nagrada na međunarodnim takmičenjima i proslave trogodišnjice Jutarnjeg programa ,,Na tri vode“. Ovaj program Radio Beograd realizuje se sa Radijom Novi Sad,  dopisništvom u Nišu , kolegama iz Radio Televizije Republike Srpske , a od nedavno i sa Radijom Gračanica.

Tim povodom direktorka Javnog preduzeća “Mreža Most” Slađana Ivančević istakla je da je ovo “velika čast za našu kuću, ali  istovremeno i zadatak da profesionalno odgovorimo svim izazovima sa kojima se svakodnevno susrećemo na Kosovu i Metohiji”.

Ivančević je podsetila da u sastavu JP “Mreža Most” ima 6 medija, Tv Most u Zvečanu, Radio Kosovska Mitrovica, Radio Gračanica koja je prerasla u televiziju pa je sada RTV Gtačanica i RTV Puls u Šilovu, kao i dva dopiništva u Štrpcu i Leposaviću  i od pre dve godine veliko dopisništvo u Beogradu gde radi 20 kolega, veliki studio odakle se emituju centralne vesti i prate sva događanja u centralnog Srbiji i na KiM.

“Želim da se zahvalim što smo ušli u zajednički projekat sa Radio Gračanicom i nadam se da ćemo uskoro uključiti i Radio Kosovsku Mitrovicu jer mislimo da možemo dosta toga da pružimo u kvalitetu programa”, rekla je ona i istakla da se KiM u medijima najčešće čuju kada se dese ružne stvari.

“Kada se dese lepe stvari, a dešavaju se , to ne dobije dovoljan medijski proctor”, rekla je Ivančević i zahvalila kolegama iz RTS-a , Radio Beograda i svih drugih medijskih kuća koje preuzimaju sve materijale bez problema sa oznakama TV Most i emituju ih.

Prema njenim rečima dešava se da jedina vest koja dođe sa KiM dolazi iz ove medijske kuće i da ostalima nije potrebno da šalju svoje dopisnike .

“Proslavili smo rođendan Radio Beograda , odradili smo direktan prenos lepe emisije Karavan , pokazali smo das mo sposobni da to uradimo i zahvalni smo kolegama koji veruju u nas i daju nam šansu”, rekla je direktorica Mreže Most .

Izvor: TV Most/Radio KM

Comments

Pročitaj još