RK “Trepča” savladao ekipu RK “Bane” iz Raške

Rukometni klub “Trepča” savladala je protivničku ekipu RK “Bane” iz Raške rezultatom 31:23.

U novoj sportskoj hali u Kosovskoj Mitrovici, odigran je rukometni meč, na kojem je posle 20 godina ekipa “Trepče” iz Kosovske Mitrovice bila domaćin.

Veliki broj gledalaca je pratio fenomenalan meč koji je protekao u duhu ferpleja a koji je ujedno i prvi odigrani meč Prve lige “Zapad”.

Levo krilo “Trepče” Aleksa Stojković kaže da je zadovoljan rezultatom a da neverovatnu atmosferu duguju navijačima.

“Prvi meč smo odigrali danas u novoj hali. Atmosfera je bila neverovatna. Zahvalio bih se svim navijačima koji su došli u velikom broju da nas podrže. Ovo je veoma bitna pobeda za našu ekipu i nastavljamo dalje sa treninzima I spremanjem za sledeći meč. Sledeći meč igramo u gostima i ovim putem bih pozvao naše navijače da dođu u što većem broju jer nam zaista znači da posle 20 godina igramo pred svojom publikom” rekao je Stojković.

Trener RK “Bane” Dušan Biševac ističe da je ekipa “Trepče” zasluženo pobedila.

“Najteže je igrati u svom gradu ali na drugoj klupi. Život je takav i moramo da se borimo, da igramo i radimo. Posle 20 godina smo dobili svoju halu gde možemo da igramo i treniramo bez obzira što ja trenutno nisam u Mitrovici jer je tako bilo suđeno. Ekipa “Trepče” je imala više volje da pobedi pred svojom publikom i zasluženo su pobedili. Želim im da nastave da pobeđuju, ne samo ovde već i u gostima. To naravno želim i klubu “Bane” , da malo više treniraju i budu bolji” kazao je Biševac.

RK “Trepča” će na sledećoj utakmici, u ovoj ligi, odmeriti snage sa RK “Kruševac”.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još