Podržala mržnju prema Srbima!

Najnoviji izlivi mržnje Rade Trajković prema predsedniku Aleksandru Vučiću i Srbima na Kosmetu i njene pohvale na račun promotera velike Albanije Aljbina Kurtija pokazatelj su podaničkog mentaliteta ekipe okupljene oko Dragana Đilasa.

Opravdavanje antisrpskog delovanja Aljbina Kurtija od strane Rent-a-Rade izaziva gađenje kod svih Srba na Kosovu i Metohiji, koji su svedoci svakodnevnog ekstremističkog ponašanja Kurtijevih pristalica.

Srpska lista je ponosna zbog podrške srpskog naroda i države Srbije politici koju sprovodimo na terenu u cilju jačanja položaja srpskog naroda, te bi nam pohvala Aljbina Kurtija bila najveća uvreda, ali očigledno Radu Trajković podanički odnos i namera da se po svaku cenu dokopa neke pozicije u krilu Aljbina Kurtija motiviše da lažima, klevetama i uvredama zaradi koji poen kod albanskih separatista.

Verujemo da će ovo biti još jedan razlog da svaki ponosni Srbin i Srpkinja na izborima 6. oktobra podrže Srpsku listu, a Srbima u privatnom vlasništvu albanskih političara pošalju jasnu poruku da nikada neće dobiti podršku našeg naroda za antisrpsko delovanje.

Izvor Radio Kosovska Mitrovica/Saopštenje

Comments