• Početna>
  • Vesti>

Rakić: Neverovatno je koliko je Petrović spreman da podigne glas, laže i vređa

“Izborni proces koji je u toku, omogućio je da Slobodan Petrović još jednom podseti sve Srbe kako izgleda privatni Srbin albanskih političara iz Prištine.
Uvek spreman da za sitan novac napadne sopstvenu zemlju, koje se odavno odrekao, ali i sve one koji se bore za opstanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji” ističe se u saopštenju predsednika Srpske liste Gorana Rakića.

“Poslednji prizemni napad bujicom laži koje je Petrović uputio direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Đuriću, je Petrović izrekao kako bi opravdao ulogu miljenika među albanskim političkim krugovima u Prištini” stoji u saopštenju.

“Neverovatno je koliko je Petrović spreman da podigne glas, laže i vređa Srbe, ako svi dobro znamo kako mirno i poslušno ćuti kada treba podići glas i štititi prava srpskog naroda” dodaje se u saopštenju.

“Ovim bednim napadom, iznajmljeni Srbin Slobodan Petrović, je samo pokazao podanički mentalitet koji ga karakteriše, a zbog koga će biti odbačen glasovima srpskog naroda i poslat u političku istoriju. Nikako ne treba smetnuti sa uma da ovaj napad nije napad na direktora Đurića već na sve Srbe koji na Kosmetu opstaju zahvaljujući podršci Kancelarije za Kosovo i Metohiju na čijem je čelu direktor Marko Đurić, Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. Ta podrška srpskom narodu smeta iznajmljenom Srbinu Slobodanu Petroviću, i to je prava meta njegovim gnusnih laži” zaključuje se u saopštenju predsednika Srpske liste Gorana Rakića.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još