Todosijević obišao porodicu Nedeljković u Suvom Dolu

Predsednik Privremenog organa Opštine Zvečan Ivan Todosijević  danas je boravio u selu Suvi Do, nadomak Banjske i  posetio seosko domaćinstvo Slavise Nedeljkovića koji se dugi niz godina bavi stočarskom proizvodnjom. Todosijević je ovom prilikom razgovarao sa Slavišom o svim problemima ali i potrebama sa kojima se suočavaju seoska domaćinstva u udaljenim selima na području opstine Zvečan.

Nedeljković, koji sa roditeljima, suprugom i troje dece živi uglavnm od stočarstva i poljoprivrede izrazio je veliku zahvalnost  predsedniku Todosijeviću  zbog posete ali  pre svega zbog zainteresovanosti  i pokazane brige da se pomogne seoskim domaćinstvima, prošire kapiceti  i unapredi stočni fond .

Inače, programom Vlade Srbije a preko Kancelarije  za Kosovo i Metohiju izdvojena su značajna sredstva za nabavku stočnog fonda, opreme za mužu kao i izgradnju adekvatnih objekata za smeštaj stoke.

“Trenutno je u proceduri raspisivanje javne nabavke za ova tri programa”, rekao je predsednik Privremenog organa opštine Zvečan Ivan Todosijević i obećao I druga značajna ulaganja. 

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još