• Početna>
  • Vesti>

Arlov poručio đacima: Vi ste najvrednije što Kosovo i Metohija imaju – vi ste budućnost

Predsednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske Milorad Arlov čestitao je danas polazak u školu prvačićima osnovcima, svim ostalim učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i svim prosvetnim radnicima i poželeo im uspešan rad u narednoj školeskoj godini na Kosovu i Metohiji.
Čestitku prenosimo u nastavku teksta.

“Srećan prvi polazak u nova znanja u novi život, a svim ostalim povratak u školske klupe i svake naredne godine bilo Vas više upisanih u srpske osnovne i srednje škole na Kosovu i Metohiji, rekao je Arlov.
Vaše postojanje i svake godine veći natalitet velika je snaga i budućnost srpskog opstanka na Kosovu i Metohiji. Vi ste sigurno najvrednije što postoji na Kosmetu, Vi ste budućnost.
Velika snaga i optimizam je što sve srpske škole na kosovu i Metohiji danas počinju sa radom.
Posebna čestitka svim učenicima sa poteškoćama u razvoju, njihovoj upornosti koja danas u školske klupe kreču po nova znanja.
Naš Odbor već razmišlja da Vas nagradi u narednoj godini u devetom projektu”Spojimo djecu Kosova i Meohije i Republike” da Vas što više dođe u junu 2020.godine kod vršnjaka u vašu Republiku Srpsku
Ponosani samo i veoma nas raduje u to vijerujemo, što će naš Odbor za 140 djece i mladih sa poeškoćama u razvoju iz Uruženja roditelja” Podrži me” naredne godine pokloniti Dnevni centar”Podrži me-9 januar”u Kosovskj Mitrovici da im to bude druga kuća,. rekao je Arlov.
Za 27.septembar u Doboju naš Odbor u okviru našeg projekta priprema bratimljenje OŠ”Sveti Sava iz Kosovske Mitrovice sa OŠ”Sveti Sava” u Doboju, rekao je Arlov”

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još