• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista: Marko Jakšić, Slaviša Ristić i Rada Trajković rade protiv srpskih interesa

Srpska lista je saopštila je da “nastavljajući svoju pokvarenu, podmuklu i stranim novcem plaćenu politiku Marko Jakšić i Slaviša Ristić dan nakon Vidovdana 2019. godine, i godinu dana otkada su pretili smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću najgnusnijim lažima, uvredama i pretnjama pokušavaju da udovolje svojim mentorima nastavljajući politiku albanskih vlastodržaca iz Prištine”.

“Marko Jakšić, Slaviša Ristić i Rada Trajković sa Savskog venca poznati po tome što nikada na Kosmetu nisu pobedili ni na jednim izborima, pokušavaju da se predstave predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije, i ovih dana predano rade protiv srpskih interesa, kako bi zaradili za neko letovanje na albanskoj obali u hotelima svojih političkih partnera iz Prištine. Ovim prodanim dušama anatemu je bacio srpski narod onog trenutka kada je prozreo njihove namere dok su tuđu decu gurali u prve borbene redove a svoju slali po Beogradu i gradovima Evrope. Marifetluci, lov u mutnom, otimanje i ucenjivanje sopstvenog naroda, davanje legitimiteta tzv. nezavisnosti Kosova pitanjem pred Međunarodnim sudom u Hagu, smanjivanje kosovskog dodatka Srbima na Kosmetu… to su sve “uspesi” Đilasa, Jeremića, Jakšića i Ristića u prethodnim godinama za koje se oni nadaju da su Srbi sa Kosmeta zaboravili” navodi se u saopštenju Srpske.

“U Srpskoj listi znamo da lopovi u poštenje ne veruju, pa ni ovi koji bi da anatemišu srpskog predsednika i pozivaju se na crkvu u nadi da će se Srbi među sobom svađati, ali je naša obaveza da brinemo o narodu koji to na izborima nagrađuju sa preko 95% podrške. Ipak, podsećamo da je najbolja slika politike Đilasa, Jeremić, Marka Jakšića, Slaviše Ristića i Rade Trajković to što na isti način napadaju Srbiju i Srpsku listi kao i Aljbin Kurti i ostali albanski lideri iz Prištine” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Comments

Pročitaj još