• Početna>
  • Vesti>

Opština Gračanica: Ove godine asfaltirano preko 40 ulica

U opštini Gračanica u prvih pet meseci ove godine asfaltirano je i rekonstruisano preko 40 ulica, odnosno urađeno je preko 10 kilometara lokalnih ulica.

Ukupno je asfaltirano 8.122 metara ulica, dok su nasipane i tampnirane ulice u dužini od 2.250 metara.

Asfaltirane su ulice u svih šesnaest mesta u opštini Gračanica, a iz Opštine Gračanica poručuju da će se sa rekonsturkcijom i asfaltiranjem nastaviti i u narednom periodu, jer je krajnji cilj, poručuju iz lokalne samourave, da svaka ulica dobije asfalt.

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović ističe da je posebno ponosan na činjenicu da su gotovo sve ulice po prvi put asfaltirane.

“Veoma sam zadovoljan sa onim što je do sada urađeno kada su lokalne ulice u pitanju. Opština Gračanica pri tom vodi računa o ravnomernom tretmanu svih mesta, te nastoji da sve uradi kvalitetno i u skladu sa potrebama građana. Sve ulice su asfaltirane zahvaljujući dobroj saradnji i na osnovu predloga dobijenih od lokalnih saveta, sa kojima smo utvrdili prioritete”, kazao je Popović.

Popović je kazao da će asfaltirane ulice posebno značiti građanima jer će im olakšati kretanje posebno u kišnim i zimskim periodima.

Predsednik Popović naglašava da će ulaganje u infrastrukturu u svim sredinama biti njegov prioritet i u narednom peirodu, sve dok, kako je kazao, ne budemo imali u potpunosti uređena mesta.

“Naš cilj je da našu opštinu Gračanica učinimo boljim, sigurnijim, kvalitetnijim i lepšim mestom za život” zaključuje Popović.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Pročitaj još