Rakić: Vučić uživa apsolutnu podršku Srba sa KiM

“Predsednik Vučić uživa apsolutnu podršku Srba sa KiM, a Jeremić je pajac, štetočina, šarlatan i marioneta međunarodnih tajkuna, i treba da ga bude sramota za sva zlodela koja nam je učinio i sve laži koje ne prestaje da iznosi” navodi u saopštenju predsednik Srpske liste Goran Rakić.

“Jeremić je licemer koji je pokušao da sahrani Rezoluciju SB UN 1244 svojim diletantnim i glupim pitanjem Međunarodnom sudu pravde, učinio je više na legalizaciji tzv. Kosova nego svi albanski političari i sponzori zajedno.

I tada se ovaj politički nesposobnjaković nije setio da se pozove na Rezoluciju SB UN 1244 ili da svom šefu Borisu Tadiću i potrčku Borku Stefanoviću predoči da postavljanje granica između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku nije u skladu sa Ustavom Srbije” ističe Rakić.

Predsednik Srpske navodi da “Srbe na Kosovu i Metohiji posebno iritira pokušaj blaćenja direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića koji sa svojim timom svakodnevno radi na rešavanju problema našeg naroda, između ostalog i problema koji nam je diletantskim pitanjem MSP-u, uspostavljanjem granice između Srba i Srba i drugim nakaradnim sporazumima napravio Vuk Jeremić”.

“Ono što je nerešiva enigma za ovog tajkuna sumnjive imovine, zašto sve ove predloge o kojima govori nije implementirao dok je njegov režim devastirao pregovaračku poziciju Srbije? Da li je razlog leži u beleškama Vikiliksa u kojima se pominje, ili zato što se u to vreme interesovao samo za uvećanje svog imetka” zaključuje u saopštenju Goran Rakić, predsednik Srpske liste.

Izvor: RKM; saopštenje

Comments

Pročitaj još