• Početna>
  • Vesti>

SL: Srbi na Kosovu i Metohiji još uvek trpe posledice Đilasove, Tadićeve i Jeremićeve politike

Saopštenje Srpske liste o poseti Dragana Đilasa SAD prenosimo u celosti

“Tajkun Đilas je na svojoj turneji po Sjedinjenim Američkim Državama u prethodnim danima pokušao da iskuka pomoć, pošto ga narod u Srbiji neće, poželeo je da na vlast umesto putem izbora dođe silom i mimo volje naroda. Ni manje ni više, Đilas i Savez za nasilje su poželeli Srbiji scenario Venecuele. Da se samoproglase za predsednike, premijere, ministre…

U tom pokušaju da se umile sagovornicima kritikovali su politiku očuvanja mira i bezbednosti Srba na Kosovu i Metohiji, jer koliko god Đilas pokušavao da prevari građane Srbije, 12 godina antisrpske politike koja je stotine hiljada porodica ostavila bez hleba ne mogu se zaboraviti.

Srbi na Kosovu i Metohiji još uvek trpe posledice Đilasove, Tadićeve i Jeremićeve politike. To što nas između naše braće u centralnoj Srbiji dele carinici Kosova i granica je rezultat dogovora Borka Stefanovića, Borisa Tadića, Dragana Đilasa i ostalih.

Prava slika njihovog plana za Kosmet je obelodanjena iz usta njihovog glasnogovornika Milojka Pantića kome najviše smetaju Srbi sa Kosmeta, iz Krajine i Republike Srpske.

A najveću podršku koju Đilas pominje na Kosovu i Metohiji ima među albanskim političarima koji su Jeremićev “uspeh” i odluku Međunarodnog suda pravde ponosno naveli kao osnov svoje platforme za očuvanje tzv. nezavisnosti Kosova i Metohije.

Namera da hiljadu puta ponavljajući laž istu pretvore u istinu im neće proći jer ćemo ih stalno, iznova i iznova podsećati da pamtimo zlo koje su nam naneli.”

Izvor: Saopštenje Srpske liste

Comments

Pročitaj još