• Početna>
  • Vesti>

Saobraćajne nezgode i incidenti tokom vikenda u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu i Banjskoj

Foto: Kosovska policija

Dve saobraćajne nezgode desile su se ovog vikenda u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu. Pored toga jedno službeno lice je povređeno na dužnosti, dok su u Banjskoj nepoznata lica uništila šoferšajbnu autobusa Kolašin prevoz, saopštila je Kosovska policija.

Dva vozila sudarila su se juče par sati nakon ponoći u ulici Kralja Petra I u Kosovskoj Mitrovici. Povređeni su vozači kao i dva putnika koji su se nalazili u automobilima. U trenutku udesa, vozači su bili pod dejstvom alkohola. Sva povređena lica upućena su na lečenje, a policija istražuje dalje slučaj.

Ubrzo nakon toga, jedan policajac je povređen na dužnosti.

Naime, dok su se policijski službenici bavili slučajem saobraćajne nesreće, osumnjičeni muškarac, kosovski Srbin, vozilom je prošao velikom brzinom pored policijskih službenika gde je jedan od njih pokušavajući da izbegne opasnost pao u provaliju. Povređeni službenik poslat je u mitrovički KBC na odeljenje ortopedije na lečenje.

Vozač automobila je priveden i nakon ispitivanja pušten na slobodu.

Još jedna saobraćajna nezgoda, ovog puta u Zvečanu, prijavljena je jutros nešto nakon ponoći. Muškarac, kosovski Srbin, osumnjičen je da je upravljao vozilom kada su nanete telesne povrede jednoj osobi.

Povređenoj je nakon nezgode ukazana medicinska pomoć i puštena je na kućno lečenje, dok je osumnjičeni nakon ispitivanja pušten na slobodu.

Pored toga, tokom vikenda, u selu Banjska prijavljeno je i da su  nepoznata lica slomila šoferšajbnu autobusa prevoznika „Kolašin Prevoz“. Policijske jedinice su izašle na mesto događaja, po nalogu tužioca, otvoren je slučaj i istraga je u toku, navodi se u dvadesetčetvoročasovnom izveštaju Kosovske policije.

 

Izvor: Kossev

Comments

Pročitaj još